"Rejektin ulinaa" vai miten se oli

Tänään selvisi, etteivät auenneet lääkiksen ovet minulle tänä vuonna, kun homma kusi pääsykokeen ensimmäiseen vaiheeseen. Kyllä tätä jo aavistelinkin, kun vastausanalyysiä seilailin tuossa joku päivä. Kokeen vaatima laskurutiini jäi minulta uupumaan, eli olin liian hidas. Liian monta tehtävää jäi kokeessa vastaamatta, veikkaaminenkaan kun ei kannattanut vääristä vastauksista tulevien miinuspisteiden vuoksi.

Mutta en minä tästä lannistu. Tästä opin sen, mitä pitää harjoitella ensi vuotta varten, kun sitten tosiaan paukuttelen itseni sisään sinne kouluun! Bilsat on suht hyvin hallussa, mutta laskurutiini täytyy saada tehokkaammaksi. Sillä se koulupaikka aukeaa.

Tässäpä muutama juustoinen, mutta niin osuva mietelause meille, jotka eivät vielä tänä vuonna onnistuneet saamaan koulupaikkaa lääkiksestä.








Menestys on kykyä olla menettämättä innostustaan toistuvista epäonnistumisista huolimatta.
— Winston Churchill


Kaikesta, mitä meille tapahtuu, voimme tehdä joko onnemme tai onnettomuutemme.
— Benjamin Franklin


  Niillä jotka ajattelevat tietävänsä kaiken on eniten opittavaa.
— E. Carter


                                       Ihminen epäonnistuu vasta sitten, kun lakkaa yrittämästä.                                                                            
— Aristoteles Onassis


Epäonnistumisen tulisi olla opettajamme, ei hautaajamme. Epäonnistuminen on viive, ei tappio. Se on kiertotie, ei umpikuja.
— Denis Waitley



Kommentit

  1. Hei,

    Olen samassa pisteessä kuin sinäkin. Olen sairaanhoitajaopiskelija, jonka pitäisi valmistua ensi vuonna. Tänä vuonna hain toista kertaa lääkikseen , eikä ovet auenneet minullekaan. Olen kuitenkin päässyt yli pettymyksestä ja uskon, että pääsen ensi vuonna sisään. Toivottavasti molemmat päästään ensi vuonna. Tsemppiä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että kommentoit :) Tsemppiä myös sinulle sairaanhoitaja- ja pääsykoeopiskeluihin. Kyllä, asennoidutaan niin että ensi vuonna tähän aikaan on eri meininki :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miksi en halua työskennellä sairaanhoitajana

Mitä pikkujuttuja opin vuoden 2020 hakukerrasta

Älä sano näin lääkishakijalle